Kauhajoen Krouvi

Kauhajoen kaupungin keskustassa sijaitseva Kauhajoen Krouvi tunnetaan kaupunkilaisten kohtauspaikkana, lähiruokaa arvostavana lounas- ja illallisravintolana, yritysten- ja yhdistysten kokouspaikkana sekä tasokkaana hotellina, jonka 34 huonetta tarjoavat yösijan noin 90 majoittujalle. Asiakaspysäköinti onnistuu joko hotellin edessä tai hotellin lämpimässä autotallissa.

Hotellihuoneisiin on ulkoa oma sisäänkäynti, ja jokaisesta kylpyhuoneesta löytyy sauna. Majoituksen hintaan sisältyy aamiainen, joka tarjoillaan Krouvin ravintolassa.

Ravintolamme monipuoliselta listalta löydät suosikkiannoksia porsaanleikkeistä pippuripihviin. Ravintolan erikoisuutena on muurattu kiviuuni, missä valmistuvat suussa sulavat Krouvin pitsat.
À la carte -annokset ovat ruokailijoiden valittavana myös lounasaikana, jolloin tarjolla on listaruokien lisäksi päivittäin vaihtuva keittolounas, kaksi lämmintä liha-, kala- tai kanaruokaa, kasviksia sekä runsas salaattipöytä.

Hotellista löytyvät hyvin varustellut kokoustilat sekä saunan yhteydessä sijaitseva oleskelutila, jonne voidaan muiden kabinettien tavoin järjestää tarjoilut toiveiden mukaan.

Varaukset ja tiedustelut

Mikäli et saa varausvahvistusta sähköpostiisi vuorokauden sisällä varauksen teosta, soita numeroon (06) 2311 644.
Varaa hotelli

Varaukset ja tiedustelut

Mikäli et saa varausvahvistusta sähköpostiisi vuorokauden sisällä varauksen teosta, soita numeroon (06) 2311 644.

Tästä voit tutustua Hotelli Kauhajoen Krouvin tietosuojakäytänteeseen